Onze beloftes

maaltijd met
een missie

Versbereid met lokale oogst

Puur genieten dus

Van de broccoli en bieten tot champignons en kip; alle ingrediënten die je proeft in onze maaltijden zijn met zorg geselecteerd. Ze komen van goede boeren (als het even kan uit de buurt), zijn duurzaam gekweekt, geteeld of gevangen en passend bij het seizoen. Vegetariër of veganist? Ook dan ben je bij de automaten van Cheffed aan een plantastic goed adres.

Samen tegen verspilling

Smaakt goed en voelt goed

Bij Cheffed verdwijnt geen enkele maaltijd in de vuilnisbak. Houdbaarheidsdatum bereikt? We vriezen de maaltijden dezelfde dag nog in en doneren alles één keer per week aan de voedselbank. Onze maaltijden hebben een kleine CO2-afdruk, verpakkingen zijn recyclebaar en voor elke 5 verkochte maaltijden planten we een boom. Groeien staat bij Cheffed gelijk aan verduurzamen. Zo komen we iedere dag een stapje dichter bij ons ideaal: een gezonde én groene wereld.

Betaalbaar en zo gecheffed

Meteen aanvallen

Met één druk op de knop trek je een gezonde, goedgevulde maaltijd uit onze automaat. Ook het bereiden is zo gepiept, letterlijk. Schuif ’m 5 minuutjes in de magnetron of doe ’m even in de oven (koekenpan kan ook!) en je pasta, roti of rendang is ready to eat. En dat vanaf maar 7 euro!

Onze maaltijden

Sociale partners

locaties
ready to eat

locaties
ready to eat